Гарні привітання з хрестинами у прозі

Вітаю Вас з крестинами. Нехай малюк росте здоровим, слухняним, радує батьків веселим сміхом. Нехай в його житті не буде нерівних доріг, важких рішень, печалей і тривог. Щоб він виріс справжньою людиною, готовим до прийняття серйозних рішень. А Вам бажаю лише терпіння і благополуччя, щоб виховати гідну людину.

Вітаю з крестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх негараздів і печалей, сім’ї міцної і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Дорогі батьки, хочу побажати щастя вашого сина, який сьогодні став на крок ближче до Господа. Нехай хрестини дозволять знайти ефективний захист від мирських негараздів. Бажаю енергії та сили, віри в світле майбутнє і дивного везіння. Нехай синочок ваш зростає в любові і турботі, з самого початку відчуває справжнє щастя і розуміє важливість простих речей. Вірю в те, що ви обов’язково виховаєте його гідною і хорошою особистістю, заслуговує на повагу. Таїнство хрещення – це дивовижна магія, яка дозволяє відразу ж запустити потрібні процеси в енергії. Найважливіше – це бути всією родиною разом і вірити в те, що Господь обов’язково захистить від будь-яких негараздів. Бажаю щастя і успіху, віри і надії. Дорогі мої друзі, я завжди буду поряд з вами і, звичайно, допоможу, чим зможу, в турботі про підростаюче чоловікові.

Вітаю крихту з крестинами і від душі бажаю надійного захисту Бога від бід, щедрої любові батьків, щирою доброти хрещених, щасливих миттєвостей життя. Нехай малюк росте життєрадісним дитиною, нехай ангел його веде дорогою благополуччя, чудес і світлих надій.

В цей прекрасний день, наповнений торжеством таїнства хрещення дитини, вітаю всіх зі святом! Бажаю чистий і світлий шлях для того, хто пізнає цей світ дитя. Сім’ю, наповнену любов’ю, ніжністю і турботою. Радості та достатку в будинок і благословення Господа на все життя!

Від щирого серця вітаю з крестинами маленького янголятка. Нехай тепер його життя тече довгої і спокійною рікою під благословінням Бога, нехай в хвилини труднощів доля дарує чудо, нехай завжди відкритою і доброю буде душа дитини.

Від щирого серця вітаю з цією чудовою подією, з крестинами вашого дитинку. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелика і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати завжди радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.