Гарні привітання з Пасхою простими словами

Вітаю з одним з найсвітліших свят у році – Великоднім днем. Бажаю, щоб все красиві традиції цього дня – хрістосованіє, фарбовані яйця і паски, хресний хід – принесли очищення і благоговіння. Найбільше бажаю насолодитися головним пасхальним заповітом – полюбити ближнього свого.

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і бажаю, щоб в твоєму житті було стільки світла щастя і любові, скільки його було в серці нашого Спасителя, щоб це свято подарував тобі надію і весняне тепло, радість і достаток.

Привітання з Пасхою до сліз

Привітання з Пасхою у прозі

Зі святом святої Пасхи я вас всіх від душі вітаю! Нехай день, коли небесний владика воскрес, стане для нас усіх чудотворних і доброчесним. Бажаю всім здоров’я, сил, добра, миру і спокою!

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

Вітаємо зі Світлим Христовим Воскресінням. Світла і добра, благоденства і процвітання, віри і любові вам. Миру і щастя дому вашому, Вам, рідним і близьким. Христос Воскресе!

Нехай на Пасху Христову в твоїй душі розпуститься цілий розсип щастя, райського благодатність, самовідданої віри, самовідданої доброти, безмежної радості і відмінного здоров’я. Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою і від душі хочу побажати світлої дороги до щастя і блага, великої радості для серця і тільки добрих днів в житті. Нехай Господь тебе береже, нехай ангел ніколи не дасть тобі впасти, нехай любов, надія і віра допомагають долати всі труднощі і творити добро!

Христос Воскрес! Бажаю в світле свято Пасхи миру і добра, щастя і блага, любові і поваги, великодушності і щедрості серця.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Майже дві тисячі років тому божевільні, одурманені фарисеями, що жили в Єрусалимі змусили Понтія Пілата стратити змученого тортурами Ісуса Христа. Христос міг одним рухом руки скинути весь цей біснуватий люд в море, як він вчинив зі стадом свиней, але він цього не зробив. Чому? Тому що він повинен був зробити визначене Богом, тобто прийняти страждання, щоб врятувати нас – грішних людей. Соромно зізнатися, але я не впевнений в тому, що маючи стільки влади і чудодійної сили як Спаситель, я не скористався б цими здібностями в своїх інтересах. У цьому справжня сила і правда Христа – він жив, помер і воскрес заради нас і жодного разу не зробив собі хліба з каменю, палацу з печери. Сьогодні ми святкуємо його чудове Воскресіння і дякуємо Сина Бога за любов до нас, людям. Давайте спробуємо відповісти йому взаємністю через любов, добрісправи і молитви. Христос Воскрес!