Гарні привітання з Трійцею своїми словами, у прозі

Нехай світле свято Трійці подарує тобі щастя, радість і удачу! Бажаю тобі відмінного настрою і багато позитивних емоцій! Нехай твоя душа завжди буде чиста і щодня наповнюється тільки добром!

Бажаю щодня вірити в чудеса, адже то у що повірили, швидко трапиться і затримається надовго в твоєму житті. Нехай буде безмежним бажання вдосконалюватися і нести світло радості іншим людям. З днем ​​Трійці!

У день світлого свята Трійці Господньої я бажаю вам миру і благоденства, здоров’я і бадьорості, радості і любові, достатку трепетних, щирих почуттів, приємних душевних хвилювань і неповторних щасливих миттєвостей!

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Вітаю зі святом Трійці. У цей день прийнято прикрашати своє житло зеленими гілками і свіжими букетами. А я бажаю тобі прикрасити свою душу відданою любов’ю, незламної вірою і всеперемагаючої надією!

Вітаю з днем ​​Святої Трійці! «На Трійцю душа на лад налаштуватися», – йдеться в народі. Нехай у кожного просвітиться душа. Бажаю вам радости серця свого, душевного спокою, одухотворення і натхнення! Будьте щасливі!

Вітаю тебе від щирого серця з прекрасним святом Трійці! Бажаю благополуччя, процвітання, добра і радості! Нехай Господь і його Ангели завжди допомагають тобі, зберігаючи і оберігаючи у всіх життєвих ситуаціях! Тепла, міцного здоров’я, віри в себе і в краще! Йти вперед і досягати успіху!

Цей день священний для всіх віруючих. Тому саме сьогодні слід починати все добрі справи, допомога нужденним і співчуття до слабких. Бажаю вам, щоб кожен добрий вчинок не тільки наповнював вашу душу світлом, але і приносив вам успіх, удачу і благополуччя.

Хочу привітати кожного правовірного християнина зі Святою Трійцею. Нехай ваші помисли будуть чистими, а ваші вчинки – добрими і продуманими. Хочу побажати благополуччя, сімейного затишку і сімейного тепла.

З Днем Святої Трійці! Миру тобі і душевної рівноваги, сонячного позитиву і енергії свіжої зелені, легкості вітру, дитячої безпосередності і віри в чудеса. Нехай сяючою буде твоя посмішка, впевненою – хода і закоханим – серце.

Вітаю зі святом Трійці! Цей світлий день нагадує нам про потрійності Бога. Нехай три обличия Всевишнього бережуть вас. Бог Батько дарує надію, святий дух зміцнює віру, а Бог Син допомагає любити щиро і безкорисливо.