Гарні привітання з Великоднем своїми словами, до сліз

З Пасхою Христовою! Бажаю яскравою, як святкові яйця життя, стати добрішими, терпимими, здоровіше, навчитися всепрощення, бути уважнішими до ближніх, нехай в житті відбуваються тільки світлі, щасливі події!

Бажаю в день світлого Великодня побачити правильну дорогу до щастя і благополуччя. Нехай ця дорога буде прямий і легкої, а щастя буде величезним і нескінченним, але одним на двох. Христос Воскрес!

Благодатної радості, захоплюючого стану душі, Божого благословення бажаю Вам сьогодні, адже настане світла торжество – Великдень! З теплом і ніжністю вітаю!

Вітаю зі світлим святом Пасхи! Нехай Великдень стане у вашому житті початком нових благочестивих подвигів, перемог і звершень, нехай ваші ангели і святі ніколи не покидають вас і направляють по вірному шляху, а душі наповнюються світлом і радістю!

Сьогодні – найсвітліше свято в році. Чути передзвін дзвонів, християнський світ осяяний посмішками, добром і добротою. Нехай Господь береже в вашому домі згоду, а в душі спокій. Христос Воскрес, зі святом!

Вітаю зі Світлої Великоднем! Бажаю здоров’я і світла в твій будинок, добробуту і душевної рівноваги, найтепліших і радісних вражень і міцного кохання. Нехай твої близькі завжди будуть під захистом вищих сил і нескінченно щасливі.

З Христовим Воскресінням! Бажаємо вам, щоб сьогодні щомиті свята переливалося яскравим променем добра і благополуччя! Нехай радість життя, подарована вам Всевишнім, не згасає у вашій душі ніколи! Натхнення вам, взаєморозуміння в сім’ї, барвистих подій, позитивних емоцій, оптимістичногонастрою! Будьте щасливі з вірою Божою!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Вітаю від усього свого полум’яного сердечка з Великоднем! Бажаю миру, гармонії і злагоди навколо і всередині тебе! Нехай кожен твій деньок буде наповнений небесним світлом, роблячи їх яскравими, добрими і світлими!

Вітаю з паскою! Христос Воскрес, так нехай в твоєму серці засяє світло радості, нехай віра залишається міцна, а життя – повна щасливих і прекрасних моментів. Від щирого серця бажаю доброї надії і великих сил, благополуччя і миру – миру в родині і на Землі!