Короткі Різдвяні привітання до сліз

Тут в принципі можна використовувати деякі вітання, які знаходяться вище в тексті, але ми знайшли те, що підходить найкраще.

Бажаю, щоб збулися самі грандіозні бажання, загадані під різдвяною зіркою, а життя наповнилося чарами і світлом. Зі святом!

Нехай в цей день возз’єднаються близькі за столом, всі будуть радісні, здорові, щасливі і сповнені надій. Віри, любові, терпіння і душевної доброти! З Різдвом!

Зимовий час Різдва наповнює наше життя відчуттям чарівної казки. Нехай же збудуться ті воістину нездійсненні очікування, які ми звикли називати чудом і принесуть Вам радість і щастя.

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом – Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!

Різдвяні привітання українською мовою

Різдвяні привітання українською мовою

Вітаю Вас з Новим роком! Бажаю Вам і Вашим близьким миру та злагоди, міцного здоров’я, щастя, благополуччя і гарного новорічного настрою.

Різдво – прекрасне свято, коли на небі запалюється Віфлеємська зірка! Нехай він буде незвичайним і подарує тобі казкові чудеса, в яких живуть Віра, Доброта, Надія і Любов!

Нехай запалиться щастя, як різдвяна свічка, щоб його полум’я проникло в усі куточки твоєї долі, прогнавши негатив і сумніви, щоб життя тебе радувала безтурботністю і чередою успіхів.

Вітаю з Різдвом Христовим і від душі бажаю світлого щастя, світлої любові, світлої радості та світлих надій. Нехай в це свято в твоєму житті станеться диво, нехай мир і достаток тобі пошле Господь.

Мій найкращий і улюблений, вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю ясних і чистих думок, добрих цілей і спонукань, світу на душі! Нехай нічого тебе не турбує даремно і в сімейному житті знаходиш спокій!

Зі святом – дійсно прекрасним, по-справжньому чудовим, неймовірно добрим, світлим! З Різдвом! Спокою душевного, гармонії, взаєморозуміння всієї сім’ї!

Нехай торжествує в серцях наших радість про народжену в Віфлеємі Христа Спасителя, осяяна людей світлом Божественної істини.

Немов відблиски різдвяної зірки, тихо горять свічки в цей святий вечір, нехай же вогонь їх очистить Ваш будинок від усього зайвого, залишивши в ньому тільки світлий потік радісних днів.

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.