Кращі привітання з Благовіщенням своїми словами, у прозі

Я поспішаю до Вас сьогодні з благою звісткою, розповісти, що настав час, коли кожна людина повинна радіти. Адже сьогодні відзначається Благовіщення. Хочу Вам сказати, що Бог бачить все, про що ми думаємо, і рано чи пізно за все добрі і світлі думки приходить нагорода. Бажаю зміцнитися у вірі і не втрачати надію.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від щирого серця бажаю, щоб кожен день приносив радість і благими звістками, щоб кожна людина в твоєму житті був любимо твоїм серцем, щоб будь-який момент був тобою прожитий щасливо і радісно.

Вітаю з чудовим Благовіщенням! Від душі бажаю ніжних і щирих почуттів любові і доброти. Нехай всі справи вдаються, а починання приводять до успіху. Ніколи не падай духом і прагни до досконалості. Живи чесно і не осуджує інших. І нехай твоє життя заповнять радість і щастя!

Вітаю з Благовіщенням і бажаю благодаті в житті, на душі і в серці. Нехай кожен день голубка стукає в твоє вікно і віщує тільки добрі вісті, нехай у твоїй родині панує лад, за віконцем буде мир, а всередині тебе живе щаслива надія і любов.

Вітаю тебе з християнським світлим святом! Нехай Благовіщення принесе захоплення і щастя в твоє життя. Нехай здоров’я і друзі ніколи не підводять. Настрій нехай буде прекрасним і райдужним. На роботі нехай ніколи не буде проблем і конфліктів. І, головне, нехай у твоєму житті завжди існує щира взаємна любов!

Благодать Всевишнього, то він приведе здоров’я і щастя. У Великий день, весняного пробудження природи і душа людини, прокидається від зневіри і смутку. Бажаю всім світлих помислів і добрих вчинків.