Кращі привітання з Різдвом своїми словами

Коханий мій і славний чоловік! З Різдвом вітаю тебе і хочу побажати світлих почуттів і щирості душі, міцної віри і невтомних сил, благополучної життєвої дороги і доброго щастя для нас двох. Нехай небеса нам допомагають у важку хвилину, нехай наша любов зможе подолати будь-які біди і відстані. Бажаю тобі різдвяного дива і чарівної казки!

Добрі православні християни! Вітаємо вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай в цей день благодать небес осяє ваші життя і розчулить ваші душі і серця! Ангели, послані вам Господом, дивляться на вас в цей день по-особливому, вони моляться за вас Ісусу Христу! Бажаємо вам бути вдячними і люблячими дітьми і батьками! Щастя вам і здоров’я!

Нехай буде мир і щастя з вами, дорогі колеги. Вітаю всіх з Різдвом Христовим і бажаю прекрасних можливостей життя і добрих надій душі, великої радості і світлих очікувань, достатку в родинах і благополуччя на шляху. Бажаю, щоб різдвяна казка неодмінно постукала до кожного в будинок і подарувала для вас теплу і затишну атмосферу.

Ми всі втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Де то там, в холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварилися подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом – Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим! Будьте здорові, сильні і щасливі в цей знаменний день, коли в Віфлєємських яслах народився Ісус і відлік нового часу ознаменував світ в сяйві Різдвяної звізди! Нехай вона осяє ваш будинок царственим світлом рятівної благодаті!

Вітаємо вас з Різдвом Христовим і бажаємо всього найкращого! Нехай Різдво Христове увійде в ваш будинок тихо і радісно. Нехай воно принесе з собою тепло, щастя, усмішки, благополуччя і багатство душі. Нехай ваш будинок завжди буде затишним і гостинним. Нехай вашу сім’ю оберігає ангел небесний!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

Милий мій чоловік, вітаю тебе з Різдвом. Нехай цей славний і добрий свято пробудить в тобі ніжність і щирість, дозволить відчути радість і відраду, подарує теплі зустрічі і добрі вісті, перетворить життя в щасливу історію і красиву казку.