Кращі привітання з Водохрещем

Бажаю спокою й умиротворення. Умій розважатися від душі, не турбуватися через дрібниці, мати повну кишеню заощаджень. Нехай проблеми не затьмарять настрій, і негаразди обходять стороною. Бажаю, щоб свята вода прогнала печаль і нудьгу, залишивши тобі тільки відчуття щастя. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від чистого серця для твого серця хочу побажати надії, любові і віри, а також радості, втіхи і чудес. Нехай свята водиця змиє все недуги і наповнить тебе новими силами!

Вітаю з Хрещенням і бажаю не цокотеть зубами і не мерзнути, а як дельфін прям в ополонку і назад. І нехай водиця наповнить тебе силами могутніми і здоров’ячко міцним, нехай все погане відстане від тебе навік, а щастя і удача прилипне, як п’явка.

Кажуть, що якщо в день Водохреща 19 січня будуть сильні морози, це означає, що Бог простив свій народ і буде допомагати йому. Сьогодні саме такий день, і я хочу побажати тобі, подруга, як можна більше Господньої благодаті в житті! Будь здорова, щаслива і успішна. З великим святом!

У день Хрещення Господнього, в добрий і чистий свято від усієї душі вітаю і залишаю побажання гарного здоров’я і світлого блага. Нехай твоя сім’я живе в щасті та мирі, нехай твій характер буде міцним, як хрещенські морози, нехай твоє серце сьогодні назавжди позбавиться від усіх тривог і сумнівів.

Вітаю з Хрещенням і бажаю, щоб здоров’я завжди залишалося міцним, як зимові морози, а святая водиця змила тривоги, негаразди і розчарування. Нехай промінчик надії осяває життєвий шлях, все виходить, а мрії збуваються.

У цей чарівний, зворушливе свято хочу побажати душевного спокою, світлої радості, міцного здоров’я. Щоб крила надії завжди були за спиною і розкривалися в потрібні моменти. Береже вас Господь!

Вітаю з прекрасним православним святом, хрещенням Господнім. Нехай очиститься всякий, відчує Божу благодать, виповниться світлими помислами. Нехай особливі властивості води врятують вас від гріхів, важких життєвих ситуацій, хвороб, несприятливих обставин. Живіть з посмішкою на обличчі, добром у серці, радістю в очах, вірою в душі.

Хрещення Господнє – це таке свято, яке не можна не відзначати. Тому накривай на стіл і збирай близьких людей. Нехай в твоєму домі буде тепло від усмішок і обіймів, нехай рідні та близькі ніколи не переживають і не сумують, хай ті, кого ти любиш, не перестають бути поруч і підтримувати тебе в будь-яких ситуаціях.