Красиві привітання з Медовим Спасом у прозі, українською мовою

Мила подруга, поспішаю привітати тебе з чудовим святом, Медовим Спасом! Бажаю, щоб краса твоя з роками лише примножувалася! А суджений-ряджений зробив твоє життя солодким, як бджолиний мед! Щоб коса твоя побачила не скоро сивину! Щоб Усі ж вони сповнились дівочі мрії і сподівання! А Господь зберігав і оберігав від усього лихого!

Вітаємо з чудовим святом – Медовим Спасом. Саме це слово несе умиротворення в серцях людей. Бажаємо щастя в ваш будинок, щоб ніякі проблеми не змогли порушити мир і любов в сім’ї! Бажаємо, щоб літо не закінчувалося, і щоб всі бажання виконувалися із завидною швидкістю!

З Медовим Спасом. Нехай безмежної буде щедрість твоєї душі і безперешкодним щастя твого серця! Бажаю солодкої, як мед, любові і радості в житті.

Кожна людина має право по-особливому сприймати світ, але релігійні свята об’єднують всіх віруючих людей. Я поспішаю тобі побажати щастя і душевного блаженства, яких можна знайти і в мирському житті. Нехай Господь тебе охороняє від проступків, поганих думок і сумного настрою. Відкривайся тільки позитивних моментів життя і вірі в прекрасне майбутнє, так як саме це здатне стати унікальною основою для досягнення того, про що ти насправді мрієш. Нехай в цей знаменний день твоя душа буде зігріта Божим благословенням, богослужінням і церковною молитвою. Бажаю тобі відкрити саме ті межі світу і своєї душі, які обов’язково посприяють появі міцної основи для віри в світле майбутнє. Бажаю тобі відчути те, що Господь і весь всесвіт повернені найкращою стороною і для виконання заповітних бажань існує багато можливостей.

Славний свято – Спас Медовий! У цей день все солодко. Так нехай же всі Ваші дні будуть такими ж: яскравими, легкими і солодкими! Бажаю всім, хто неодружений – одружитися, а тим, хто у сварці – помиритися.Всім, хто худий – погладшати, а тим, хто товстий – схуднути! Будьте щасливі!

Прийшов Медовий спас – готуйся літо проводжати. На проводи готуй млинці тапряники медові, пироги та булочки з маком. Стільники медові повні бурштином, його все разом зберемо. Свята водиця вимиє наші особи. Клич гостей, та пригощай, в медок ти яблуко маку. Так про мене не забувай!

Вітаю з Медовим Спасом. Нехай твоє життя наповниться ніжним солодким медовим ароматом надій. Нехай Боженька зберігає твою сім’ю від лиха і заздрості. Я від душі бажаю миру, щастя і здоров’я. Бажаю, щоб кожен день був чарівним і добрим. Бажаю, щоб кожна думка була світлою, кожен вчинок – хорошим, а кожна посмішка – щирою.