Найкращі привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

Нехай господь ніколи не залишає твій будинок, тебе і твоїх близьких. Бажаю щастя, міцної віри і чистих думок. З Хрещенням!

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Бажаю тобі не сумувати, що не засмучуватися. Досягати поставлених цілей, вміти йти вперед з вірою в Бога! Віра – ось наше справжнє зброю, яке допомагає і спрямовує в самих різних життєвих ситуаціях. Нехай Господь ніколи не залишить тебе і завжди допомагає у всьому!

C святом Хрещення Господнього і благодаттю Богоявлення! В цей день, як і в наступні дні, завдяки милості Божої, все навколо освячується, в тому числі і ми з Вами. Я бажаю Вам в це свято Богоявлення увібрати якомога більше цієї всемогутньої сили Божої, щоб Ви стали кращими, добрішими і чистішими. Я бажаю Вам всесильної допомоги Божої для досягнення нових поставлених великих цілей!

Вітаємо зі світлим святом Хрещення Господнього! Нехай чиста, водохресна вода вимиє і понесе з собою всі біди, печалі і хвороби. Нехай принесе з собою міцне здоров’я і чистоту думок, щоб Ваше життя було щасливим і радісним.

З Господнім Богоявлення! Нехай в це світле свято Ваш будинок буде наповнений щастям, любов’ю, щедрістю і радістю.

Вітаю тебе з великим святом очищення, бажаю всього самого світлого, чистого і доброго. З Хрещенням Господнім.

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю миру, добра, достаткуі благополуччя у всьому! Нехай свята вода подарує гармонію і чистоту! Бажаю в це світле свято благословення Господнього, щирої любові і віри в краще!

Вітаю з Хрещенням Господа! Нехай в цей світлий, божественний день, змиються всі нещастя і знегоди, а з чистою водою, прийде чиста, наповнена Божою благодаттю життя. Нехай з цього дня кожен будинок знайде спокій, життєрадісність, здоров’я і благополуччя. Нехай у серці кожної людини запалиться полум’я щирості, любові і доброти, а всі труднощі і біди згорять як попіл і випаруються назавжди.

Нехай за вікном мороз тріщить колючий, нехай сива завірюха рветься на простір, бажаю щоб у вашомусвітлому будинку, завжди був мир, затишок і благополуччя. Нехай святою водою умиються рідні, прославлять Господа, і в серці знайдуть любов. Бажаю всім здоров’я, успіху і удачі, нехай Хрещення в ваш будинок, багатство принесе. Зі святом!

Мамочка, нехай твій шлях завжди висвітлюють яскраві промені теплого сонечка. Я бажаю тобі, щоб завжди збувалися твої мрії і чули стане небо твоє молитви і прохання. Нехай випере свята вода твоє обличчя, щоб не було більше печалей і переживань. З Хрещенням Господнім!