Найкращі привітання з Яблучним Спасом своїми словами, до сліз

Ми підібрали купу зворушливих привітань з Яблучним Спасом своїми словами, до сліз. У цій добірці ви точно знайдете слова, які зачеплять струни душі близької людини.

Вітаємо з добрим православним святом Преображенням Господнім, який величають ще Яблучним Спасом. У такий яскравий день бажаємо Вам бути щирими і духовно чистими, і тоді наш світ зможе заповнитися променистістю і красою.

З Яблучним Спасом вітаю і бажаю тобі світлого шляху. Нехай життя буде солодким і соковитою, як стигле яблучко, нехай буде в родині лад, а рідні завжди здорові. Радості і гармонії!

Нехай як стигле яблучко в ваші руки впаде щастя і удача. Підтримки вам від близьких, успіхів на роботі і теплих відносин з коханою людиною! Бажаю багато сил і здоров’я!

Прийми мої вітанняз Яблучним Спасом! Бажаю успіхів в кар’єрі, зростання доходів і відмінного настрою!

Сьогодні літо переходить в осінь, настає Преображення не тільки Господа нашого, а й природи.Приходить час для того, щоб їсти яблука і пекти пироги з ними. Сьогодні Богородиця в Раю роздає діткам гостинці і яблука з райського саду. З Другим Спасом нас всіх!

Прийми мої щирі вітання з Яблучним Спасом! Бажаю тобі професійних успіхів і відмінної погоди дома!

Хочу привітати вас з таким прекрасним святом, у якого таке ж прекрасне назву – Яблучний спас. Можливо, що ви не чули про це свято або просто не знаєте, чому він присвячений. Насправді, це свято знаменує собою початок осіннього сезону, хоча вам здається, що літо ще на дворі. Навіть є повір’я, що після Яблучного Спаса починаються перші холоди. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, тому що здоров’я для людини є найважливішим. Якщо ви будете здорові, то всього іншого вже зможете домогтися самостійно. Мені хочеться побажати вам щастя та здійснення кожного бажання. Їжте багато яблук, щоб отримати благословення, адже, як відомо, це свято іменується ще і як Преображення Господнє. Проведіть це свято з максимальною користю для себе. Порадуйте рідних і близьких.

Бажаю довгих років життя, нескінченних посмішок і доброго здоров’я! Нехай Господь береже тебе і ніколи не покидає в моменти негараздів.

Вітаємо зі святом! Нехай Преображення Господнє наповнить миром і добром людські серця, а чистотою і світлом – їхні помисли. Возрадуйся і придивись цим днем, і нехай освячене яблучко виконає твоє заповітне бажання.

Я бажаю, щоб всі Ваші молитви були завжди почуті, щоб не ступали навіть на поріг до Вас біди і погані новини. Нехай в небі завжди світить дороговказ, яка веде до успіхів, процвітання і щастя.