Оригінальні привітання з днем ангела Самсона у прозі, до сліз

Ми підібрали купу оригінальних привітань з днем ангела Самсона своїми словами. У цій добірці ви точно знайдете слова, які зачеплять струни душі близької людини.

Самсон прийміть наші найтепліші поздоровлення з Днем Ангела!!! Нехай Ваша доброта і співпереживання зігрівають і об’єднують якомога більше людей! Нехай думки про дітей будуть радісними, без печалей, прикрощів і страху! Щиро бажаємо Вам родинного щастя, здоров’я Вам, Вашим рідним і близьким, Божої допомоги у всіх Ваших добрих починаннях, здоров’я, любові й добра! Хай береже Вас Господь і Матір Божа на многая літа!

В цей день ти Самсон справляєш не свій день народження, а день народження свого ангела. Я хочу привітати його з цією датою. Я не знаю, скільки йому століть, але саме сьогодні він найкрасивіший і пернатий. Ну а тобі я хочу побажати, щоб ви ніколи не розлучалися, щоб твій ангел завжди знаходився за спиною, оберігаючи від усіх бід і напастей. Я бажаю тобі доброго і вірного помічника, який

Бувають миті, коли у долю втручається інтуїція і ніякі закони природи не можуть пояснити наші рішення. Багато хто вірить, що в такі миті ангел на плечі нам шепоче, як потрібно вчинити, а внутрішній голос розуму – не що інше, як його святе напуття. Я тобі бажаю Самсон в цей особливий день згадати, як часто ти дієш за покликом свого серця і зробити це головним законом у своєму житті. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде поруч з тобою!

Самсон, прийми мої найщиріші вітання з Днем твого небесного покровителя. Ти не бачиш свого Ангела, але він точно десь поруч. Він поруч кожну мить і кожну годину. Цінуй його, молися йому і тоді в твоєму житті буде тільки радість і щастя. З Днем ангела!

Вітаю тебе Самсон з днем ​​ангела і бажаю, щоб його молитвами влаштувалися всі справи твої, і ти знайшла б спокій і тут, і в майбутньому житті. Нехай сам Господь Бог береже тебе на многії і благії літа. Ще раз зі святом!

З днем ​​ангела ! Хочу побажаті, щоб на твоєму шляху Самсон НЕ було перешкод і, щоб твоя доля була щедра на світлу удачу и щасливі події, щоб твоя діяльність приносила тобі задоволення и достаток, щоб твоє серце всегда було наповненне любов’ю й розумінням. І в цьом усьому тобі допомагає твій ангел-охоронець.

Вітаю з Днем Ангела! Бажаю завжди знаходити спільну мову зі своїм ангелом! Щоб він тобі завжди і у всьому допомагав, а ти Самсон у свою чергу не змушував його за тебе червоніти!

Самсон! Сердечно вітаємо Вас з Днем Ангела! Молитовно бажаємо Вам фортеці, душевних і тілесних сил, невичерпної духовної радості і миру Божого. Навколо Вас панує особливий благодатний мир і спокій. Людина, яка прийшла до Вас за духовною порадою засмученою, утихомирюється, тому що у Вас є до нас усіх і батьківська і материнська ніжність і любов. Ви вболіває за весь світ і шкодує кожного з нас! Земний уклін і безмежна вдячність, Вам, за Ваші молитви про нас грішних, за те що допомагаєте нам побачити Світло Віфлеємської зірки, за те що ведете нас Рятівним Шляхом до Господа!