Оригінальні привітання з Трійцею у прозі, до сліз

Вітаю з Трійцею і щиро бажаю чудовою життя без образ і розчарувань, добрих історій про любов і успіхи, веселих свят в колі рідних і радісних днів з відрадою для серця. Нехай Пресвята Трійця пошле світло блага на твій шлях і натхнення для душі.

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

У Трійцю бажаю, щоб всі дні з твої були світлі від надій, обласкані добротою і любов’ю. Нехай віра в себе і Всевишнього дає щоденну енергіюдля управління всіма життєвими справами.

Хочу привітати вас з цим світлим весняним святом – Днем Святої Трійці! Нехай віра та доброта керують вашим життям, а вміння вірити в чудеса зробить її дивовижною.

Сьогодні я від щирого серця хочу привітати вас зі святом і побажати вам в Трійцю тільки найкращого! Найчастіше дякуйте долю і Бога за все що у вас є! Найчастіше допомагайте своїм близьким людям, будьте терплячі і вам обов’язково воздасться за це!

Моя дорога, улюблена сестра! Від душі вітаю тебе з чудовим святом – Днем Трійці! Нехай в цей день все буде так, як ти мрієш! Нехай безмежні чудеса захоплять твоє життя і понесуть тебе вперед, по хвилях любові і радості! Бажаю багато позитиву і найяскравіших подій!

Свята Трійця – світлий церковне свято. Так хочеться в цей день прийти до церкви, і помолитися про здоров’я всіх близьких, попросити у Господа благословення. Я вітаю Вас зі святом, бажаю безмірної любові і тепла, величезного щастя і везіння. Нехай до Вашої оселі обов’язково постукає удача, нехай неодмінно збудуться всі мрії. Дай Бог, щоб у Вашій родині завжди був мир. Хай обминають Вас всі печалі і негоди. Довгих і щасливих років життя і міцного здоров’я Вам.

Вітаю зі світлим святом Трійці! Нехай вогонь, зійшла на апостолів, відвідає вас, подарувавши сили і благословення на добрі справи. Нехай ваша душа наповниться Божим світлом і радістю. Нехай у серці кожної людини зародиться любов до всього, і ми з турботою помолимося за живих і померлих близьких. Нехай ваша віра не згасає, хай думки будуть ясними, як блакитне небо над головою. Нехай Свята Трійця принесе вам везіння на весь рік, а мир і достаток ніколи не покинуть ваш вогнище. Бажаю, щоб любов наповнила серце кожного члена вашої родини. Бажаю, щоб ви запаслися терпінням і витримали всі випробування, послані вам згори. Ніколи не забувайте відвідувати церкву і молитися за спасіння своєї душі. Нехай нещастя оминуть вашу сім’ю, а діти нехай тягнуться до знань і подають великі надії. Вірте в силу Господню!