Оригінальні привітання з Водохрещем українською

Бажаю в святі Водохресні морози зміцніти настільки, щоб виконати все задумане і здавалося нереальним, досягти неймовірного успіху в розпочатій справі і бути просто щасливою людиною, що має все.

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

З Хрещенням Господнім! Нехай благодатними будуть всі твої справи і починання, будь здоровим і дуже щасливим!

C святом Хрещення Господнього і благодаттю Богоявлення! В цей день, як і в наступні дні, завдяки милості Божої, все навколо освячується, в тому числі і ми з Вами. Я бажаю Вам в це свято Богоявлення увібрати якомога більше цієї всемогутньої сили Божої, щоб Ви стали кращими, добрішими і чистішими. Я бажаю Вам всесильної допомоги Божої для досягнення нових поставлених великих цілей!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю вам великого здоров’я на всі роки і прекрасного настрою на кожен день. Нехай ваші доходи дозволять вам виконувати будь-які ваші бажання. Погода нехай буде завжди чудовою. А ваш стан задоволеним і умиротвореним!

Вітаю вас з чудовим святом! Хрещення Господнє – це відмінний привід для того, щоб в черговий раз подякувати Богові за те, що він дав нам найбільший дар – життя! Нехай здоров’я і довголіття завжди будуть з нами поруч і йдуть рука об руку, нехай ваші рідні люди ніколи не хворіють і будуть щасливі!

У цей день хочеться побажати тільки світлого, справжнього, чистого. Нехай все погане проходить повз, а все хороше – чекає біля дверей. Добра, променистого сонця, вдалою дороги, відданих і справжніх друзів поруч. Регулярного везіння, творчих ідей, веселих вихідних.

Бажаю вам у цей день прекрасного самопочуття і бадьорості духу. І нехай сьогоднішнє відмінний настрій задасть тон всьому, що буде в подальшому.

Вітаю вас від щирого серця з Хрещенням Господнім! Чого вам побажати? Нехай ваша любов гріє рідних людей, ваша усмішка вселяє, що все буде добре, а з ваших вуст не буде чутно сумних або грубих слів. Нехай радість життя стане вашою королевою, а успіх – королем! Нехай повз проходять плітки, заздрість і нерозуміння!

Привітати з Водохрещем

Привітати з Водохрещем своїми словами

Сьогодні велике свято, що об’єднує людей. Нехай віра в краще дає черговий привід для подяки і надії, для мрій і звершень, для радості і роздумів. Будьте чистими душею, добрими помислами і вірте в чудеса! З Хрещенням Господнім!