Оригінальні Різдвяні привітання українською

Дорогий дідусю, нехай Різдво Христове подарує тобі багато світлих миттєвостей, мир і спокій в душі, щирі посмішки, радість і благословення з небес! Будь щасливий, що не болів і пам’ятай, що я тебе дуже люблю!

Благородного, галантного чоловіка вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю мудрості, бадьорості, сили, натхнення, перспективи у всіх починаннях і рідних людей поруч.

Вітаю з Різдвом Христовим і всім серцем бажаю не знати тривог і бідності, вірити в любов і чудеса. Здоров’я твоєї сім’ї і щастя твоєму серцю.

Нехай Різдвяна зірка вкаже Вам вірну дорогу і принесе тепло в Ваш дім! Будьте здорові, вірте в диво і прославляйте Христа.

Дорогий тато, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю, щоб була щедра твоя доля на добрі подарунки, щоб у родині був вірний лад і світлий затишок, щоб на душі панувала тиша й благодать, а в серці твоєму розливалася пісня любові під мелодію надії.

Дорогий дідусю, прийми мої вітання з Різдвом Христовим. Це світле свято, який подарував нам нашого Покровителя і Спасителя, Ісуса Христа. Я хочу побажати тобі здоров’я, щастя і благополуччя. Нехай твій будинок завжди осяває світло і залишається в ньому спокій. Зі святом!

Ось ми і зустріли Новий рік. Прийшов час чарівного свята – свята світлих почуттів, віри і любові. Нехай він принесе Вам радість, спокій і затишок в будинок, а щастя і благополуччя, стануть Вашими вірними супутниками!

З Різдвом Христовим. Бажаю берегти в серці любов і надію, дарувати оточуючим доброту душі і усмішку щастя.

Коханий мій чоловік вітаю тебе з Різдвом Христовим! З любов’ю хочу тобі побажати вірити в себе, наполегливо йти до своєї мети, бути сильніше духом, сміливіше і мудрішими. Нехай на душі завжди буде радісно, ​​а серце буде переповнене добром, теплом і чистотою!

Вітаю вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай Немовля Христос наповнить наші душі міцною вірою, щирою радістю і гарячою любов’ю, дасть сили творити добрі справи і захистить від усяких бід і напастей. Нехай світло Христове осяє все наше життя і не дасть нам збитися з правильного шляху!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

З Різдвом Христовим! Бажаємо миру в ваш будинок, щастя, тепла і затишку! Щоб любов і розуміння панувало між рідними Вам людьми. Нехай мир буде в країні і в вашому домі, панує гармонія, смачно пахне і присутній веселий настрій.