Привітання з днем народження для священика, батюшки у прозі, до сліз

Прошу Вашого благословення, святий Отець, і дозволу привітати з днем ​​народження Вас. Бажаю, щоб Ваша душа завжди залишалася чистою і відкритою, щоб на Вашому шляху завжди горіли вогні віри і надії, щоб для прихожан щира молитва і добре Ваше слово завжди дарували яскраве світло і натхнення, щоб всі Ваші починання та намагання мали високу нагороду і повагу.

Благословіть мене, святий отче, і дозвольте привітати від чистої і щирої душі Вас з днем ​​народження. Бажаю сильної і міцної віри в серцях людей, добрих і праведних надій у прихожан, світлих і радісних чудес в цьому світі. Нехай всі благі справи неодмінно вінчається успіхом і добром. Миру Вам, великої любові і шани.

Благословіть, Отче, і прийміть побажання миру, добра, любові, надії, радості, гідного уваги і щирої поваги. З днем ​​народження Вас, Батько, будьте здорові і невтомні в своєму важливій справі. Нехай Вам вдається подарувати віру навіть самим зневіреним, нехай Вам під силу буде все і завжди.

Бажаю вам у цей день народження тільки добра, любові, міцного здоров’я та Божого благословення! Нехай ваша віра в Господа стає тільки сильніше з кожним днем! Бажаю, щоб у вашій душі завжди панували гармонія і мир!

У своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним світлом повна! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, нехай любов Всевишнього вас окрилює, нехай надія вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать до вас зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистіше, ще прозорішою, ще відкритим! Бажаємо вам стати щасливіше, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються за допомогою Господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Нехай стороною обійдуть вас злі духи! З Днем народження! Так буде господь Бог з вами вічно!

Шановного священика вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо, міцного здоров’я, благополуччя, процвітаючого приходу! Добра, духовності, людського тепла і умиротворення. Нехай спокій і благочестя завжди супроводжує. Щастя вам і довгих років життя!Прошу благословити мене і прийняти від мене привітання, Батько. Від душі бажаю Вам достатку сил і віри на всіх, світлих надій і емоцій, добрих вчинків і намірів, щасливих хвилин життя і усвідомлення того, що життя, дарована Богом, повна чудес і радості.