Привітання з хрестинами своїми словами, до сліз

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина була відірваний від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує всі істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хресних, на яких лежить велика відповідальність за духовне зростання їх хрещеника (або хрещениці)!

Ніжне перлове небо подарувало тобі цей день – день Хрещення, коли на небесах відбувається добру справу, вибирається твій персональних охоронець від бід і нерозв’язних проблем, від образ і всякого зла, твій ангел-охоронець, який подарує тобі надійний захист від зла і від всього поганого , що може трапитися в світі. Силами добра тобі дано хресні, які будуть давати тобі добрі поради і любов. Вони стануть помічниками і начальниками у важкій для тебе ситуації і які допоможуть тобі там, де безсилі батьки, або де ти сам не зможеш впоратися з ситуацією. Нехай вони стануть тобі добрими друзями, помічниками в справах і добрими людьми, які завжди тобі допоможуть, візьмуть, підтримають тебе і які будуть піклуватися про твоє благополуччя, адже через них буде діяти твій ангел-охоронець.

Вітаємо щасливих батьків і малюка з прийняттям хрещення! З сьогоднішнього дня ваша дитина знаходиться під захистом Бога і придбав хресних маму і тата – других батьків! Нехай береже його бог від усіх негараздів, горя і хвороб і подарує йому довге і щасливе життя!

Сьогодні відбулася подія, яку важко переоцінити православному християнинові! Сьогодні ваш малюк прийняв своє друге, духовне народження. Хвилювання цього дня залишаться в пам’яті незгладимим спогадом про те чудовому миті, коли ваша дитина стала ближче до Бога! Тепер за його плечем завжди буде знаходитися Ангел-хранитель, охороняючи від бід і небезпек. Так нехай все життя цього, поки що такого маленького людини пройде щасливо! Хай росте здоровим і приносить вам багато-багато радості!

Вітаю від щирого серця з крестинами і побажати щиро хочу міцної віри і доброї удачі, світлого шляху і великих надій, благодати життя і щастя, захисту небес і щедрих подарунків долі.

Вітаю з радісним і світлим днем, з крестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя було щасливим і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров’ям і великою любов’ю.