Привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

З Різдвом Христовим! Нехай Христос принесе розсудливість і удачу в твій будинок!

Дорога кумуся, вітаю тебе з Різдвом Христовим і бажаю краси життя, мрії і бажань. Дорога, нехай тебе оточує благодать, нехай в тебе живе справжня віра і тверда впевненість, нехай перед тобою з кожним днем ​​відкриваються нові горизонти щастя, а за тобою залишаються дні добрих діянь.

З Різдвом Христовим! Бажаю тобі частіше вигукувати: «Це божественно!» і розглядати в своїх ближніх людей з ангельськими характерами. Нехай все насолоди будуть райськими, а емоції заводять на сьоме небо. І що б потім не каявся.

Вітаю з Різдвом! Бажаю не просто Божого благословення і тихій, затишній душевності, а щоб Ангел підпалив гніт запалу в душі і допоміг спалахнути справжнім щастям і умінням це щастя відчувати і цінувати!

Нехай чарівні іскорки зірок, прикрасивши Різдвяне небо, принесуть тобі підсвідоме відчуття казкового чуда, нехай подарують віру в мрію і виконають найпотаємніші бажання твоєї душі, щоб доверху наповнити твоє життя безмежним щастям.

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

У цей чудовий зимовий день вітаємо вас з народженням Бога нашого – Ісуса Христа, і бажаємо, щоб всі прикрощі та проблеми ваші пішли далеко і не поверталися. На зміну їм нехай прийдуть успіхи і удачі, натхнення і позитив, радість і яскравість в житті, райдужність і оптимізм, а ви обов’язково діліться всіма цими дарами з оточуючими людьми – вам обов’язково повернеться сторицею! Добра вам і гарного настрою, а так само посмішок!

Привітати з Різдвом

Привітати з Різдвом своїми словами

Зі святом тебе! Нехай твій будинок наповнює Різдвяна казка, хай всього в ньому буде вдосталь: розуміння, затишку, радості, добра, приємних сюрпризів та трепетних хвилювань, нехай не підведе тебе здоров’я і не зрадить удача, а енергія світлого свята залишається в душі весь рік!

З Різдвом! Бажаю барвистих днів і незабутніх чудес, які підносить нам різдвяна казка. Гарного настрою, неймовірних вражень, кращих миттєвостей і величезного щастя. Нехай тепло і душевно живеться, без печалі і прикрощів, з любов’ю і миром по шляху.

Нехай світло великого свята Різдва наповнить будинок затишком і теплом, серце – смиренням і радістю. Нехай Бог дарує здоров’я, благополуччя і любов до ближнього!