Привітання з Вербною неділею українською мовою

Бажаю тобі міцного здоров’я. Бажаю тобі щастя і поваги. Нехай всі плани виконуються, нехай заповітні бажання збуваються. Молити Господа Бога, дякуй йому за все, що він тобі дає в цьому житті. Нехай Вербну неділю зробить тебе добрішими і щасливішими, а всі невдачі ростять, як лід, при сонячної і теплої погоди!

Вітаю тебе з Вербною Неділею. Бажаю, щоб у твоїй душі панувала гармонія, і Святі були на твоєму боці. Благодаті тобі і достатку дому!

Чого побажати російській людині в Вербну неділю? Щоб у тебе були гроші, машини, квартири і будинки, і за всі ці блага тобі нічого не було. Щоб, щоранку, прокидаючись в особистому особняку і вирушаючи освіжитися до басейну, солодко потягуючись, ти розумів, що життя вдалося!

Сердечно вітаю з Вербною Неділею. Бажаю, щоб в житті все було на «5», неодмінно щастя, радісних подій і солодких днів, не знаючи бід і турбот!

Сьогодні, у Вербну неділю, я хочу побажати тобі багато всього самого кращого. А що потрібно людині для щастя? Звичайно, любов, адже життя без неї порожня і нудна. Тільки любов вносить яскраві фарби і залишає незабутнє відбиток на наших душах. Бажаю тобі взаємного кохання!

Нехай в це світле Вербну неділю твоя душа наповниться спокоєм і благодаттю. Бажаю, щоб дотик ніжної Вербної гілочки стало воістину чудодійним, щоб з сьогоднішнього для життя стала світліше, з’явилися нові перспективи і вірні друзі.

Привітання з Вербною неділею своїми словами

Привітати з Вербною неділею до сліз

Настав один з найпрекрасніших і чудесних християнських свят – Вербна неділя. Так нехай же з початком цього свята в ваш будинок увійде щастя, радість, затишок і Боже благодать, а ваші серця наповняться чистою вірою і яскравою любов’ю! Зі святом вас, дорогі мої!

Поспішаю привітати вас і вашу родину зі святом Вербної Неділі. Нехай промінчики теплого, доброго і затишного світла проникнуть в ваш будинок і залишать там приємний слід щастя, радості і краси. Нехай удача супроводжує вам у будь-яких починаннях, а негаразди обходять десятою дорогою.

Від душі вітаю зі Світлим Вербною Неділею. Як Христос увійшов раз в Єрусалим, подарувавши людям любов і надію, так нехай і у ваше життя увійде духовна чистота, благодать і спокій.

Бажаю, щоб верба охороняла тебе цілий рік від усіххвороб і проблем. Нехай буде достаток і буде повага, нехай буде добро і розуміння, нехай збуваються мрії і виконуються заповітні бажання. Світлого тобі Вербної неділі і душевного комфорту!