Щирі привітання з Пасхою українською

Христос Воскресе! У цей світлий і чистий свято бажаю в Ваш будинок добра і благодаті. Нехай на душі завжди буде спокійно, над головою – мирне і ясне небо, а поруч – надійні і вірні друзі. Бажаю, щоб Великдень принесла Вам теплоту і радість в серце. Нехай Господь дарує Вам свою любов і міцну віру всередині. Зі святом!

Привітати з Пасхою

Привітати з Пасхою українською мовою

Христос до дна випив чашу страждань за гріхи світу. Він підноситься над Єрусалимом, він підноситься над світом, він підноситься над Смертю. Це наповнює наші серця ні з чим незрівнянну радістю, бо Христос воскрес і відтепер ми врятовані. За світле свято Великодня!

Сьогодні – найвдаліший день, щоб побажати тобі стати свідком багатьох і багатьох чудес, які (я в це вірю) обов’язково трапляться з тобою. Нехай сьогоднішній день стане початком нової, мирної і щасливою епохи в твоєму житті.

Вітаю зі світлим святом – Великоднем! Весна і відродження, квітів і трав цвітіння, тихий світло в очах, любов і радість в серцях – ось що для нас означає світла Пасха. Нехай в житті Вашої будуть тільки світло і радість, нехай буде вона сповнена благополуччя, добра і миру!

Христос Воскрес! Нехай доля буде з тобою – щедрою, віра – міцної, надія – безсмертної, а любов – безумовна. Бажаю, щоб люди навколо тебе не втомлювалися доводити свою християнську любов до ближнього добрими справами і добрими словами.

Вітаємо від щирого серця зі світлим весняним християнським великим святом Пасхи! нехай Божа благодать і благословення зійде на Ваш будинок і Вашу родину, нехай дарує Вам Господь здоров’я і довгі роки активної насиченою радісними подіями життя. Нехай завжди Вас оточують добрі та чуйні люди. Будьте збережені Богом, улюблені і щасливі!

Закінчився великий пост. У свої права вступає Велика Пасха. Значить свято в будинку теж повинен бути великим. У кращих російських традиціях: з пасками, пирогами, фарбованими яйцями і злегка захмелілими гостями. Сьогодні це право не грішно. Життя – це чудовий подарунок, будемо насолоджуватися спілкуванням, смачними частуваннями і радістю буття в повній мірі! Христос Воскрес!

Ти, напевно, постив, дуже строгим був твій пост. Так разьелся, що не впізнати. Обережніше – на Великдень будеш розговлятися, смотри не лопни. З паскою!

З Світлої Великоднем! Благополучних і спокійних днів, добра тобі і твоєму дому. Нехай Господь захищає від усіх бід і береже твою душу.

Христос Воскрес! Нехай у свято Пасхи життя відкриє врата на щастя, радості і добрим надіям. Від душі бажаю миру на Землі, любові в серці, віри у все хороше і благих думок, матеріалізуються з кожним днем.