Щирі привітання з Різдвом українською мовою

З Різдвом Христовим, мій дорогий чоловік! У цей святковий вечір ми зможемо насолодитися прекрасними моментами сімейного спокою і затишку. Хочу, щоб ти знав, що в світі немає більшої любові, ніж та, яку я відчуваю до тебе. З усією любов’ю бажаю тобі щасливого Різдва.

З Різдвом Христовим! Нехай Ваше життя наповниться безмежним щастям. Нехай удача стане вашою найкращою супутницею і соратницею.

Дорогі товариші по службі! В цю чудову Різдво бажаю вам іскристих від щастя очей, відкритих для добрих справ сердець і чистої душі. Бажаю азарту і завзяття в роботі, натхнення та терпіння. Нехай можливості ваші будуть безмежні. Доходи перевищують бажання. Сімейний добробут примножується!

Від щирого серця вітаю з Новим роком! Нехай, як колись Віфлеємська зірка осяяла небо і вказала вірний шлях волхвам, ваше життя осяє щира любов і поведе дорогами щастя і благополуччя. Сміливо йдіть за світлом цього великого почуття назустріч заповітним мріям.

Улюблений! Вітаю тебе зі світлим святом Різдва Христового! Нехай в цей день чарівництво Діви Марії і немовляти Ісуса перетворять твоє життя, наповнивши її світом і благополуччям! Нехай твій добрий Ангел-хранитель оберігає тебе від хвороб і зла, показуючи істинний шлях до досконалості душі і тіла! Бажаю тобі щастя, удачі, сімейного затишку і взаєморозуміння близьких!

Шановні колеги! З наступаючим вас Різдвом! Давайте дружно забудемо минулі образи і почнемо все з чистого аркуша. Нехай радісне очікування дива не підведе, і в житті трапиться величезне щастя. Бажаю вам купатися в успіху, слави, уваги близьких і достатку. Нехай свято принесе вам тільки добре, світле і позитивне!

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

Щасливого Різдва Христового, наш солдат, що зустрічає ці різдвяні свята далеко від свого будинку, забезпечуючи мир і душевний спокій кожному з нас. Ти – справжній символ нашої безпеки, уособлення хороброго серця, могутності й сили нашої держави. Ти – наш Ангел-хранитель. Де б ти зараз не перебував, з Різдвом тебе, наш герой! Пам’ятай, навіть на службі ти не один, ми – твоя сім’я і завжди душею і серцем поруч з тобою.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!