Щирі привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

Вітаю тебе з цим найсвітлішим днем, нехай тебе Господь благословить і подарує твоєї душі спокій і благодать, любов тобі безмежної, позбавлення від усіх недуг, загального прощення, нехай тебе завжди оберігає ангел в ім’я отця і сина і святого духа.

Нехай кожен новий день приносить Вам Божу радість і Боже благословення! Сьогодні – день Святої Трійці, день, коли апостоли майже 2000 років тому, слухаючись веління Христа чекали хрещення Духом Святим. В цей день Бог явився їм у третій Своєю іпостасі! Дух Святий хрестив їх допоміг їм в подальшому будувати Церкви, дав дари зцілення, пророцтва і також інші дари. Нехай кожен Ваш день буде наповнений Божими чудесами і Його радістю!

Вітаю тебе з чудовим святом і хочу побажати, щоб Трійця допомогла здійснитися всім мріям і бажанням! Життя у нас всього одна, так що рекомендую цінувати її і насолоджуватися нею у всіх проявах! Вір в чудеса і радуйся тому, що маєш!

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!

Свято Трійці нагадує нам про багатоликості Бога. Його сила – в його різноманітті і, в той же час, – в єдності. Згадай про те найважливіше, що є у тебе. Це три складових: здоров’я, щастя, віра. У це свято я побажаю, щоб твій ангел-хранитель подбав про тебе і не залишав тебе!

Вітаю з Трійцею! Нехай буде щастя і здоров’я в будинку, любов і добро в серці, удача й успіх на життєвому шляху, мир і радість у душі, розуміння і повагу в родині.

Сьогодні світлий день – свято Святої Трійці. Привітаємо з ним всіх! Побажаємо всім зустріти втричі більше хороших людей! Побажаємо їм втричі більше посмішок. Це – день перемоги над темними силами. Зі святом! З Трійцею!

Вітаю з Трійцею і бажаю виправдання всіх добрих надій твого серця. Нехай виповниться три заповітних бажання, нехай всі біди підуть за три дев’ять земель. Бажаю миру і любові, благополуччя і щастя. І шлях Пресвята Трійця вберігає твою сім’ю від злоби, ненависті і печалі.

В цей літній день я хочу привітати тебе зі світлим і важливим для кожного віруючого святом – Трійцею. Нехай сум’яття і смуток покинуть твоє серце, віра примножиться, а щастя осяває весь подальший життєвий шлях!