Щирі привітання з Водохрещем своїми словами, у прозі

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб у вашому житті завжди, скрізь і в усьому був присутній наш живий Небесний Отець – Господь і Бог наш, Ісус Христос! Нехай ніколи не залишить вас Його благословення, нехай у ваших родинах кожен день звучать слова подяки Господу за наше життя, за все добре, що є у нас! Нехай вдячність за прощення наших гріхів не покидає ваші серця навіть у найтяжчі хвилини вашого життя! Глибокої вам віри, мудрості, терпіння, смирення і любові!

З Хрещенням Господнім! Нехай це свято принесе духовну чистоту, тепло і світло в думках і душі, міцне здоров’я та віру.

Привіт! Нехай свята вода в цей день подарує тобі гармонію в житті, допоможе вміти радіти кожному прожитому дню – в добро і світі, не затаюючись образ, не будуючи підступи і не намагаючись здаватися тим, ким ти не є. Поділися своїм хорошим настроєм з оточуючими і обов’язково загадай бажання, кажуть, напередодні Водохреща все загадане виповнюється!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Бажаю тобі не сумувати, що не засмучуватися. Досягати поставлених цілей, вміти йти вперед з вірою в Бога! Віра – ось наше справжнє зброю, яке допомагає і спрямовує в самих різних життєвих ситуаціях. Нехай Господь ніколи не залишить тебе і завжди допомагає у всьому!

З Хрещенням Господнім вас! Нехай радість і спокій відвідають ваш будинок, нехай виженуть вони зневіру, і всі біди відтепер стануть обходити вас стороною. Нехай свята вода вимиє вашу душу і покаже істинний шлях, по якому буде легко і радісно йти.

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю водою священної змити всі хвороби, біди і розчарування. Нехай Бог завжди буде з тобою, нехай в житті буде мир, любов і радість.

Нехай це Хрещення буде осяяне добром і подарує чистоту душі і тіла! Бажаю миру, любові і відмінного здоров’я! Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких!

Нехай в цей день в серцях луною буде звучати щастя, любов, милосердя і віра. Бажаю сонця над головою і молитви на устах. Хай не морозить хуртовина з проблем і бід, а доброта і людське розуміння завжди оточує. З Хрещенням Господнім!

Водохресні зірки в морози зими сяють особливо яскраво, немов дрібні небесні ліхтарики на морозі. Здається, що все небо всіяне діамантами на чорному оксамиті неба з фіолетовим відтінком, який відбитися в Хрещенській воді. Нехай зірки для тебе таємниче мерехтять в небі і на поверхні води, щоб радості тебе не покидали, щоб в Новому році не сталося жодної біди. Нехай печалі розчинить вода і понесе від тебе в далекі дали назавжди, щоб тобі весь рік просто казково щастило, і він був багатий не тільки на щасливі події, символізує зірку, а й на справжні діаманти на оксамиті – символи удачі, процвітання, кришталевої чистоти і благополуччя. І нехай твоє життя стане такою ж яскравою, зоряної і блискучою, як розсипи мерехтливих діамантів на нічному Водохресний небі.