Щирі Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

З Різдвом Христовим! Радійте всі, народився Христос. Нехай у вашому домі все буде вдосталь, сім’я завжди буде нагодована, обігріта і щаслива.

Моя улюблена і глибоко шанована свекруха, від щирого серця вітаю зі світлим святом Різдва Христового! Нехай зірки для вас завжди складаються вдало, серце сповниться любов’ю, а думки будуть чистими і ясними!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай на душі буде тиша й благодать, а в серці – радість і любов. Бажаю приємних різдвяних зустрічей, добрих посмішок близьких, чарівних миттєвостей цього свята, які подарують світлу надію на те, що все неодмінно буде добре.

У Різдвяні свята нехай прийде мир у ваші домівки, нехай радість наповнитьдуші, а любов – серця, нехай надія, віра і оптимізм зроблять кожен ваш вчинок обдуманим і мудрим, кожен крок – впевненим і сміливим. Бажаю вам здоров’я міцного, настрою відмінного і веселого свята в колі рідних і улюблених людей!

Нехай сьогодні Ваша посмішка стане ще красивішим, Ваші очі засяють від хвилювання, Ваша душа наповниться радістю і Різдво досягне Вашого серця. Щасливого Різдва, прекрасна!

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

Чари відбувається не тільки в Новий Рік. Різдвяні дива допомагають душі долучитися до світу доброти і щастя. Нехай в це Різдво таке чудо відбудеться і з Вами.

Привітати на Різдво

Різдвяні привітання українською мовою

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

Прийміть сердечні вітання з Різдвом Христовим! Побажання мої будуть грунтуватися на ваших заслугах! А ви, безсумнівно, гідні всього самого найкращого! Тому бажаю радісних посмішок кожен день, непохитного життєвого оптимізму, найбагатшого здоров’я і незникаючого відчуття щастя і повноти життя!