СМС привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

З Хрещенням! Бажаю відпустити всі образи і почати життя з нового аркуша. Міцного здоров’я, неземного щастя і оптимізму.

Нехай здоров’я міцнішає, як водохресний мороз, думки будуть чистими, немов вода, а душа наповниться благодаттю, радістю і піднесеністю. З Хрещенням!

Нехай Господь дарує вам любов, і допоможе надії не зійти зі шляху. Нехай він зберігає вас від усіх негараздів, і назавжди допоможе віру зберегти. З Хрещенням Господа!

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю щасливо жити з Богом в душі і з любов’ю в серці, бажаю кожен день зустрічати в доброму здоров’ї і прекрасному настрої.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням і бажаю миру і благодаті, відради та любові, чистої, як вода, надії і світлого, як цей день, щастя.

Привітати з Водохрещем

Привітати з Водохрещем своїми словами

З Хрещенням! Нехай вода вимиє тіло від хвороб, голову – від поганих думок, а душу – від смутку. Здоров’я, Божої благодаті, радості і добра!

Бажаю так багато щастя, здоров’я, удачі і грошей, наскільки міцні Водохресні морози.

Бажаємо фортеці в вірі, щирості в любові і чистоти в своїх думках, серцях і душах. З Хрещенням!

Вітаю зі світлим Хрещення! Бажаю, щоб у вашому домі завжди жила любов, на столі був і хліб, і сіль, а в душі спокій, мир, віра і добро.

З Хрещенням Господнім я вас вітаю і бажаю всі свої вади приборкати, гнів змінити на добро, а водохресна вода нехай наповнить душу теплом і світлом!

Нехай Різдво увійде в ваш будинок і наповнить серця любов’ю, спокоєм і теплом! Щоб здоров’я не підводило, не падати духом, а ангел-хранитель буде оберігати від нещасть і бід. Бажаю чарівного свята!

З Хрещенням Господнім! Помисли нехай будуть добрими, серце – наповнене теплотою і любов’ю, душа – безтурботної і спокійної! Нехай життя освітлюється щодня новими чудовими враженнями!

З днем ​​Господнього Богоявлення! Нехай в цей день простяться всі образи і гріши! Нехай Господь Бог піднесе кожній людині саме те, чого він потребує.

З Хрещенням Господнім. Бажаю миру, добра, тепла і затишку. Нехай вода змиє всі гріхи і печалі. Нехай Господь осяє твій шлях надією і любов’ю!