Зворушливі привітання з Благовіщенням українською мовою

сьогодніми святкуємо чудове свято Благовіщення Пресвятої Богородиці і Пріснодіви Марії. В цей день, багато століть назад була повідомлена блага вість. Я вітаю Вас зі святом, і бажаю великих успіхів у всьому. Нехай сьогодні збудеться Ваша заповітна мрія. Нехай тривоги завжди обходять Вас стороною. Бажаю Вам міцного здоров’я, вірною, взаємної любові і простого людського щастя. Нехай надія, віра і любов супроводжують Вам завжди. Нехай птах щастя прилітає до Вас кожен день.

Допомагаючи ділитися ними з близькими людьми, з дітьми, батьками, своїми половинками. Нехай ця радість і тепло будуть по-справжньому щирими і божественними. Такими, якими сприйняла Марія, звістка про майбутнє народження свого сина Ісуса Христа.

Улюблена моя, від чистого серця хочу привітати тебе з Благовіщенням! Бажаю, щоб цей світлий день відкрив твоє серце для добра, радості і щастя! Хочу, щоб всі бажання втілювалися в життя! Повір у чудеса, і вони неодмінно відбудуться!

Шановні колеги, в це світле свято Благовіщення хочу привітати кожного з вас і побажати всім нам взаєморозуміння один з одним. Пропоную в цей день, поклавши руку на серце щиро примиритися між собою. Якщо Бог прощає нам гріхи, то хіба маємо ми право не пробачити колективних помилок, які властиво допустити кожній людині. Нехай успіх з міцним здоров’ям стануть неодмінним супутником в житті кожного з вас. Давайте скажемо Богові спасибі, за те, що він послав у цей грішний світ власного сина, щоб врятувати кожного з нас. Пропоную стати на коліна і в молитвах звернутися подумки до Господа, попросити вибачення за всі гріхи і подякувати за те, що розуміє, тоді життя наше стане світліше і яскравіше. Зі святом, шановні, нехай ангели перебувають з кожним з нас в будь-який час і в будь-якому місці.

Всіх православних моїх сестер і братів я хочу сьогодні привітати з Великим святом – Благовіщенням! Я бажаю Вам завжди відчувати любов матері і цінувати її турботу. Нехай Ваші душі і серця світяться від радості, а все зло обходить Вас стороною.

Благовіщення – велике свято. Саме в цей світлий і важливий день я бажаю радості і доброти в житті, умиротворення, захисту від усіляких мирських гріхів. Нехай Господь веде вас по життю, виключаючи будь-які ризики відступитися і зірватися в прірву. Нехай Вищі сили захищають ваш будинок від бід та смутку, печалі, страхів, сумнівів. Щира радість, сміх дітей і онуків, умиротворення нехай прийдуть в Благовіщення і залишаться навіки, незважаючи ні на що. Свято, яке сьогодні легко і несподівано настав, – це основа великого насолоди від щастя життя. Саме в Благовіщення можна наблизитися до Господа і постаратися більше зрозуміти суть буття, розкрити нові грані самого себе. Скористайся цією можливістю, адже тільки вона допоможе виконати найпотаємніші бажання. Пресвята Богородиця Марія обов’язково надасть підтримку. Вірте в Богородицю, Бога й Ісуса Христа!