Зворушливі привітання з днем ангела Валентини простими словами

Ми підібрали купу кращих привітань з днем ангела Валентини українською мовою. У цій добірці ви точно знайдете слова, які зачеплять струни душі близької людини.

З Днем Ангела, Валентини. Від щирого серця бажаю вам щастя і благодаті, незгасимої світлої надії і невичерпної доброти душі. Нехай Господь завжди чує ваші молитви, нехай небеса дарують сили на славні справи!

Від щирого серця вітаємо тебе Валентини з іменинами! Бажаємо, щоб удача, успіх і натхнення були вірними супутниками у всіх твоїх починаннях, а здоров’я, щастя і добробут – у щоденному житті! Щоб накопичений життєвий досвід і мудрість допомогли досягти нових висот! Нехай збудуться твої найпотаємніші бажання і прагнення, збережеться усе хороше, що є в твоєму житті й ​​збільшаться миті радості, любові та оптимізму. Наполегливості і терпіння у вирішенні щоденних завдань!

Вітаю тебе Валентини з днем ​​ангела і бажаю, щоб його молитвами влаштувалися всі справи твої, і ти знайшла б спокій і тут, і в майбутньому житті. Нехай сам Господь Бог береже тебе на многії і благії літа. Ще раз зі святом!

Валентини, день ангела є не у кожної людини. Ти щасливий, у тебе є маленький друг, який охороняє тебе все життя. І сьогодні ми відзначаємо його день народження. Я бажаю тобі, щоб цей пернатий малюк завжди знаходився поруч, як і всі ми, твої друзі. Недарма кажуть, що справжній друг пізнається в біді. Але сьогодні ми прийшли саме на свято, так ось я бажаю тобі, щоб ми в цьому будинку збиралися тільки по доброму приводу.

Валентини, вітаю з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде завжди з тобою поруч і в хвилини радості і в хвилини смутку, щохвилини, щосекунди. Коли ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти будеш радіти, він теж разом з тобою радітиме.

Вітаємо з днем ​​ангела! Хай щастя струмує на вас Валентини з небес, крапельками літнього дощу, а теплий вітерець завжди дме попутно. Бажаємо, щоб кожна мить була наповнена радістю, а дітки приносили в будинок тільки позитивні емоції. Неможливо передати словами, як ми вас любимо і цінуємо, живіть довго нам на радість!

Вітаю тебе Валентини з Днем Ангела ! Нехай цей день буде для Тебе справді глибокорадісним і наповненим Божою присутністю!

У цей день у неба просимо одного – нехай благословить вас на нові подвиги. Зміцнить ваші ноги на життєвому шляху, дасть силу духу, розуміння для вирішення всіх проблем. Щастя вам Валентини, добра, удачі!