Зворушливі привітання з днем народження сину своїми словами, до сліз

Улюблений син, від всієї родини вітаємо тебе з особистим святом! Бажаємо тобі блаженного щастя, щоденних радощів, бездоганною фізичної форми, запаморочливих досягнень! Дуже сильно любимо тебе, поважаємо, цінуємо, дорожимо! Ти для нас завжди будеш найкращим! Господь дав тобі величезний дар! Молимося з мамою про тебе Богу, віримо, що у тебе все вийде! З Днем народження тебе, коханий! Нехай Божа Слава буде особливим чином бути тобі! Нехай надприродні Божі чудеса виллються в твоє життя і Божа благодать, і милість супроводжують тебе, де б ти не був! Віримо, що ти покликаний для великих речей в цьому світі, і що ти впевнено дійдеш до кінця і виконаєш все, до чого Господь тебе закликав! Бажаємо різних радощів і задоволень! Нехай збуваються твої мрії! Ти – подарунок від Бога, за що ми йому вдячні! Нехай твоє життя стане яскравою, повної посмішок і добрих людей! Море позитиву і любові тобі, синку!

Мчить час, немов по широкій трасі. Здається зовсім недавно, ти був маленьким, а тепер уже дорослий син. Всі проблеми намагаєшся вирішувати сам, навіть нам іноді намагаєшся радити. Ми пишаємося тобою, синуля, і з великою радістю вітаємо тебе з днем ​​народження. Нехай особисте свято принесе тобі стільки щастя, скільки зірок на небі, стільки здоров’я, скільки води в океані, стільки удачі, скільки снігу взимку. Бери від життя все, що можеш, але тільки сильно не захоплюйся, щобвсе було в нормі.

Вітаю тебе, синку, з Днем Народження! Нехай ми не завжди знаходили спільну мову, але я впевнена, що мої поради тобі допомогли здійснити хоч одне бажання! Будь щасливий і роби щасливими людей! Бажаю тобі тільки успіху в справах і віри в себе, і тоді у тебе обов’язково все вийде!

Улюблений сину! Як зараз пам’ятаю той день, коли ти народився. Пройшли роки, і сьогодні ти відзначаєш день народження, ти став дорослим! Хочеться, щоб у нас завжди були причини пишатися тобою, адже ти наше продовження! Синок, ми дуже любимо тебе і бажаємо здоров’я, радості, везіння!

Милий синочку, ти наша радість, наша гордість. З кожним днем ​​ти набираєшся сил, немов паросток, стаєш сильнішим, мужественнее. У день народження, прийми наші найкращі побажання, нехай будуть прекрасні всі твої дні. Ми вважаємо тебе нашою надією, впевнені, коли ти міцно станеш на ноги, будемо ми за тобою, як за кам’яною стіною. Будь завжди здоровий, ніколи не болів, ніколи не сумуй. Величезного щастя тобі, рідний, мирного неба над головою, і всього самого найкращого.