Зворушливі привітання з Пасхою своїми словами, у прозі

Воскресіння Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа – найбільший і світле свято! Так нехай же Великдень порадує смачними пасками і писаними крашанками, нехай Господь завжди оберігає і дає сили на добрі справи!

Привітати з Пасхою

Привітати з Пасхою українською мовою

Ароматом свіжого паски, цілющим і милостивим дзвоном дзвонів, ясним світлом нехай наповниться будинок ваш в це велике свято. Миру сім’ї вашої, здоров’я і міцності духу, непорушною віри. Христос Воскрес! Вітаємо з Великоднем.

Різнобарвні яйця, великодні булки, барвисті листівки та святкові богослужіння знаменують прихід цього великого дня до нас в будинок. Так нехай же фраза «Христос Воскрес» буде сьогодні не тільки вимовлятися замість вітання, а й знайде гідне місце в нашому серці і отримає відображення в справах.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Воістину Воскрес! Моя душа наповнюється світлом і радістю, коли я чую привітання з Великоднем. Велике щастя у відповідь проголосити вам про Воскресіння Христове і побажати такої благодаті, яка б відкрила ваше серце для близьких, рідних і просто хороших людей. Нехай ваше життя буде в Божих руках, а не в руках політиків, гаджетів і інших спокус.

Поздоровляю з Пасхою і від душі хочу побажати світлої дороги до щастя і блага, великої радості для серця і тільки добрих днів в житті. Нехай Господь тебе береже, нехай ангел ніколи не дасть тобі впасти, нехай любов, надія і віра допомагають долати всі труднощі і творити добро!

Бажаю в день світлого Великодня побачити правильну дорогу до щастя і благополуччя. Нехай ця дорога буде прямий і легкої, а щастя буде величезним і нескінченним, але одним на двох. Христос Воскрес!

Прийміть від мене ці гостинці (різнокольорові яйця, паску і т. Д.) Разом з побажанням миру, довголіття і потужної божої підтримки у всіх ваших справах.

Привіт! Я великодня смс-ка, відправлена ​​для найкрасивішої дівчини в усьому світі! Нехай світле свято Великодня подарує тобі мир і спокій в душі, щастя й удачу в життя. Зі святом, кохана!

У день благодатної Пасхи від щирого серця бажаю тобі чистого неба, щирої радості, міцної віри, здоров’я і благополуччя! Будь щасливий і поділи своє щастя з іншими, бо за будь-яке наше добро Господь повертає все з ще більшою любов’ю і благословенням! Зі святом! Христос Воскресе!