Зворушливі привітання з Різдвом у прозі, до сліз

Вітаємо зі святами нового Року та Різдва, нехай же вони пройдуть так, щоб було не просто, що згадати, а й що розповісти дітям і онукам. І, звичайно ж, гідно ознаменують прихід нової епохи в житті так, щоб вона була в тисячу разів краще за всіх попередніх.

З новим роком! З Різдвом! Мирного неба, веселих свят і відданих друзів!

Коханий мій і славний чоловік! З Різдвом вітаю тебе і хочу побажати світлих почуттів і щирості душі, міцної віри і невтомних сил, благополучної життєвої дороги і доброго щастя для нас двох. Нехай небеса нам допомагають у важку хвилину, нехай наша любов зможе подолати будь-які біди і відстані. Бажаю тобі різдвяного дива і чарівної казки!

З різдвом Христовим, дорогі тітка. Бажаю, щоб в життя твою постукало щастя і благополуччя, щоб душа злетіла вгору до зірок, а серце відкрилося для чистої любові. Нехай це Різдво подарує тобі добру казку і чудо, радісні зустрічі і усмішки дорогих людей.

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

Нехай різдвяна зірка виявиться маяком у вашому житті. І нехай на світло цього маяка йдуть щастя, благополуччя і успіх. З Різдвом!

Вітаю з самим чарівним святом в році – з Різдвом Христовим! Нехай в цей день на вас сиплються всі можливі і неможливі блага: подарунки і сюрпризи, виграші, премії. Нехай в цей день вам повертають борги і зізнаються в коханні! Бажаю відчути себе найщасливішою людиною в світі, повірити в диво і почати «чудити» самостійно! Нехай навколо вас буде багато добрих, щедрих і прекрасних людей! Зі святом!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай в твій будинок постукає казка. Нехай за столом зберуться близькі люди. Нехай твоє серце повірить в диво. Нехай твої очі засяють від щастя. Бажаю приємних різдвяних сюрпризів. Бажаю здоров’я, любові, душевної теплоти і всіх добрих благ.

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

У цей чудовий зимовий день вітаємо вас з народженням Бога нашого – Ісуса Христа, і бажаємо, щоб всі прикрощі та проблеми ваші пішли далеко і не поверталися. На зміну їм нехай прийдуть успіхи і удачі, натхнення і позитив, радість і яскравість в житті, райдужність і оптимізм, а ви обов’язково діліться всіма цими дарами з оточуючими людьми – вам обов’язково повернеться сторицею! Добра вам і гарного настрою, а так само посмішок!