Зворушливі Різдвяні привітання

передноворічнеРіздво – прекрасно в кожному аспекті! І нехай його прекрасне єство внесе в наше життя доброту, внесе в вашу душу відчуття доброго свята і причетності до великої! Світлого Різдва! І нехай буде якомога більше добра в цей день і в наступні за ним!

Різдвяні привітання своїми словами

Різдвяні привітання своїми словами

Мила подруга, вітаю тебе з Різдвом! Нехай твої світлі надії і бажання здійсняться, нехай твоя любов ніколине згасне і не ослабне, нехай яскраві зірки на небі завжди вкажуть вірний шлях, нехай буде щастя в тебе в душі, нехай буде благодатним твоє життя!

Вітаю з Різдвом Христовим і від щирого серця хочу побажати світлих і щасливих моментів життя, великої радості і благодаті, щедрості душі і милосердя, міцного здоров’я і дружною люблячої сім’ї.

Друже, я тебе вітаю з Новим роком! Бажаю тобі в це світле свято, щоб Бог завжди був з тобою, щоб ти продовжував свій життєвий шлях, не знаючи злих бід і перешкод, щоб душа твоя завжди була відкрита для щастя і любові, щоб серце з трепетом піклувалася про близьких і рідних!

Ось і настав чарівний і велике свято – Різдво Христове. Нехай це свято принесе всім нам радість в будинок, нехай осяє наші серця чистотою і вірою в чудеса. Адже чудеса завжди поряд з нами! Нехай наші улюблені і рідні люди будуть здорові і щасливі. Нехай Господь береже нас! Вітаю з Різдвом Христовим!

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть в твоєму житті!

Бажаю тобі почути мелодію Різдва, повірити в зимову казку, згадати найбільш незвичним бажання … У цей день все може збутися, потрібно тільки включити фантазію! Будь відвертим, випромінює добро, допомагай іншим повірити в себе, насолоджуйся святом і зігрівай близьких людей теплом і турботою … З Різдвом Христовим!

Навіть маленькі сніжинки в цей день кружляють в повітрі якось велично і незвично. Тому бажаю в Різдвяний вечір і самої повірити в диво. Відчути як сильно тебе люблять, як цінують за твоє добре серце. Хочу щоб під ялинкою ти знайшла три великих мішки – з щастям, любов’ю і радістю.

Нехай міцніє мужність, зростає впевненість в завтрашньому дні, а світле майбутнє буде не за горами. Нехай сім’я не має потреби ні в чому, а за твоєю спиною їй нічого не буде страшно. Нехай оточують тебе теплом, турботою і любов’ю. З Різдвом!