Гарні привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Бажаю очиститися тілом і помислами в цей великий день. Міцна віра допоможе знайти таке ж міцне здоров’я, а в будинок прийде умиротворення, благодать і мир. З великим святом, з Хрещенням Господнім!

Нехай за вікном мороз тріщить колючий, нехай сива завірюха рветься на простір, бажаю щоб у вашомусвітлому будинку, завжди був мир, затишок і благополуччя. Нехай святою водою умиються рідні, прославлять Господа, і в серці знайдуть любов. Бажаю всім здоров’я, успіху і удачі, нехай Хрещення в ваш будинок, багатство принесе. Зі святом!

З Хрещенням Господнім! Натхнення, щастя, здоров’я, небесних і земних благ. Нехай все засмучення змиються водохресною водою.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю вам великого здоров’я на всі роки і прекрасного настрою на кожен день. Нехай ваші доходи дозволять вам виконувати будь-які ваші бажання. Погода нехай буде завжди чудовою. А ваш стан задоволеним і умиротвореним!

Від щирого серця вітаю з Хрещенням! Нехай свята вода змиє негатив і погане самопочуття, зарядить тіло бадьорістю, дух – стійкістю і позитивом. Нехай здоров’я буде міцним, як хрещенські морози, а сміх дзвінким, немов лід в ополонці!

Хрещення Господнє – велике християнське свято. Це найкращий день, щоб залишити всі образи в минулому, щоб отримати Боже прощення і з легким серцем йти в майбутнє. Бажаю добросердя оточуючих, сімейного процвітання, світлих деньків навіть в самі похмурі будні і сильної віри!

Сьогодні, коли на вулиці лютує січнева холоднеча, від усього православного серця, з особливою радістю вітаю вас з Хрещенням Господнім. Нехай хрещенські морози, принесуть здоров’я, а свята вода змиє гріхи з вашої душі.

В цей прекрасний день, коли на серці особливо тепло, вітаю вас від усієї християнської душі, з доброю святом – Хрещенням Господнім. Сьогодні сама природа переймається Божою Благодаттю – святий стає вода. Бажаю вам любити один одного і Господа нашого.

Вітаю зі святом великим, важливим – з Хрещенням Господнім. Нехай Дух Святий захистить від бід, заздрощів і лиха, нехай голубом душа твоя несеться вгору до світлих мрій, нехай серце твоє спонукає лише до добрих діянь. Живи в здоров’ї і благодаті, зміцнюй свою віру і любов.

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!