Гарні привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Хрещення – свято очищення і оновлення і в цей день, я хочу тобі побажати, що б твоє життя стала світліше і чистіше, щоб благодать зійшла на твій будинок і всі близькі були здорові і щасливі!

З Великим святом Хрещення Господнього! Нехай в цей особливий день світ Божий буде запалено в вашому серці, щоб висвітлити весь шлях вашого життя. Нехай водохресна свята вода зберігає вашу душу в чистоті. Нехай Святий Дух завжди керує вами, особливо у важкі часи. Нехай світло свічки, що горить висвітлює ваш шлях. Благослови вас Бог!

Сьогодні будь-яка водиця свята, кожна краплина води розчиняє печалі і біди, дарує радість і благодать. Бажаю тобі омити тіло і душу, позбутися всього непотрібного і изжившего себе і зробити крок в новий день з новими думками, планами та ідеями! Нехай свято відкриє нові можливості і шляхи. Нехай на тебе проллється грошовий дощ! З Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від чистого серця для твого серця хочу побажати надії, любові і віри, а також радості, втіхи і чудес. Нехай свята водиця змиє все недуги і наповнить тебе новими силами!

Найміцніші і найсильніші морози припадають на Водохреще. Але це зовсім не лякає людей занурюватися в ополонці, кожен хоче скупатися у святій воді, і отримати надію на зцілення. Кожен хоче бути здоровим, бо здоров’я – найцінніше, що у нас є. Я вітаю всіх зі святом. Нехай ваше щастя буде багатоликим, нехай радість і мир запанує в сім’ях, на роботі і в ваших справах. Нехай Божественна благодать допоможе вам в житті і в усіх починаннях. Будьте завжди впевненими в собі, радійте життю кожен день.

Святою водою вмийтеся і змиєте все погане, що сталося за рік. Душею чистою і чистим тілом ступайте сміливо до високих вершин.

Вітаю вас зі Святим Богоявленням! Нехай це свято подарує вам справжнє диво, зміцнить віру в душі, наповнить серце світлою радістю. Нехай ваше життя перетвориться на чудову казку з добрими героями і вірою в прекрасне майбутнє.

Нехай господь ніколи не залишає твій будинок, тебе і твоїх близьких. Бажаю щастя, міцної віри і чистих думок. З Хрещенням!

У цей таємничий свято від усієї душі бажаю підняти очі в нічне небо і подумати про самому бажаному і сокровенне. Воно обов’язково збудеться, адже не дарма кажуть, що напередодні Водохреща все загадане виконується. Вітаю зі Світлим святом і бажаю сил духовних і фізичних на весь рік!

Нехай як водохресний мороз стане твоє здоров’я, і ​​нескінченний успіх переслідує всюди. Бажаю в цей свято винищити всі проблеми, залишатися в тренді, пролонгувати своє щастя. Нехай негаразди сховаються, а радість стане королевою дня. Обов’язково викупайся в ополонці, щоб вода очистила і зцілила тебе. Розпрощався з труднощами і ніколи не сумуй. З Хрещенням Господнім!