Кращі привітання з хрестинами своїми словами

Вітаю тебе зі світлим святом – крестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і бід. Бажаю тобі великого щастя, повної любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів в будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Синочку, у тебе сьогодні хрестини і з’явилися твої хресні батьки, ангел-хранитель. До того ж ти можеш тепер розраховувати на захист Господа, батька нашого. Сьогоднішній день повернув твоє життя в потрібне русло, адже тепер ми можемо бути впевнені в тому, що у тебе обов’язково все вийде якнайкраще. Бажаю знайти силу характеру і дивовижну мудрість, проявити найкращі якості свого характеру. Дорогий синочку, будь ласка, радуй своїх батьків, рідних і хрещених, адже ми з тобою завжди будемо, але тільки ми разом зможемо досягти бажаних змін і зрозуміти, як потрібно жити далі. Дорогий сину, ти обов’язково будеш справді щасливим і ми, звичайно, тобі в цьому допоможемо. Пам’ятай про те, що поруч з тобою завжди будуть найближчі люди. Ми щиро вітаємо тебе з крестинами, які обов’язково виявляться найважливішими в твоєму житті!

Сьогодні важливе сімейне подія – хрестини! Вітаємо з цим чудовим святом! Бажаємо, щоб духовне наставництво і виховання хрещених батьків – збагачувало і заповнювало внутрішній світ прекрасного дитини. Нехай Божа рука вбереже дитя від всіх негараздів і благодаттю увінчає життєвий шлях. Щастя і здоров’я у ваш дім!

Дорогий малюк! В цей прекрасний і дуже важливий для нас усіх день, дзвін і луна церковних молитов повідало про твоє хрещенні. Милий хлопчик, сьогодні ти став ближче до Бога, і з цього в твоєму житті з’явився ангел, який буде оберігати тебе протягом усього життя, а всі твої рідні і ми, хрещені, обіцяємо допомагати йому. Нехай збудуться всі твої мрії, вдалими будуть всі нові починання і звершення. З Божим благословенням тебе хрещеник!

Я хочу привітати моїх чудових друзів з хрещенням їх маленького хлопчика, який зараз ось лежить такий задоволений і ситий і збирається заснути. Мої дорогі, сьогодні був особливий день не тільки для вас, але і для вашого хлопчика, тому що з цього дня і до кінця свого життя він буде перебувати під захистом у Бога, тому ви можете бути спокійні за свого улюбленого синочка. Яхочу побажати йому міцного здоров’я, а також щастя і удачі по життю. Мені хочеться привітати вас з цим світлим і добрим подією в житті вашої родини. Нехай кожен день вашого дорогого синочка буде наповнений найприємнішими подіями, а також приємними емоціями. Мені дуже хочеться, щоб ваш хлопчик ріс добрим і здоровим хлопчиком, але при цьому сильною і вольовою, щоб він домагався значних результатів. Зі святом вас, мої дорогі друзі.