Кращі привітання з хрестинами своїми словами

У це світле свято всієї родини, коли ваш милий дитина прийняв свою віру, я щиро бажаю йому посмішок яскравих, як веселка і днів у житті теплих, немов сонце. Нехай малюк долає будь-які труднощі на шляху, нехай не турбують маленьке серце образи і печалі.

Світло доброї зірки спустився з небес, щоб осяяти добру душу від зла. В цей день тобі нарекли святе ім’я і дали ангела, молитвами якого він буде охороняти тебе від бід і напастей, а так само допомагати тобі захиститися від злих духів, похмурих снів і всього поганого, що є в світі. Нехай ангел нового церковного імені твого не відступає від тебе ні на крок, що не прожени його злими справами і помислами. Щоб у важку хвилину він став для тебе наставником, другом і приятелем, надійною опорою і підтримкою в дорослому і важке життя. Нехай за його молитвами в тебе буде все добре і нехай він посилає тобі тільки добрі сновидіння і мрії, а все погане нехай залишиться позаду, в минулому житті і там залишиться назавжди. Бережи тебе Господь!

Ви сьогодні охрестили свого сина, вручивши його долю Господу. Душа чиста у хлопчика, велике і щедре серце – це основа дивного перетворення. Господь обов’язково буде гарантувати захист дитини від усіляких негараздів, а ви зможете направити його в потрібному напрямку і гарантувати використання всіх шансів для активного просування до поставленої мети. Бажаю дитинці щастя і успіху, адже вони йому обов’язково стануть в нагоді. Нехай кожен день приносить тільки найкращі враження і радує по-справжньому, адже тільки в цьому випадку ваша сім’я може ставати міцніше, щасливіше з кожним днем. Прийміть мої щирі вітання, побажання, слова надії з днем ​​хрестин вашого синочка. Дорогі батьки, я постараюся допомогти, чим можу і, звичайно, подарую свою частку турботу, опіку нашому богатирю, міцному чоловікові.

Хочемо побажати вам не зупинятися на досягнутому! Нехай Господь подарує вам ще одного, а краще двох діток, адже діти – це і є щастя!

Милі батьки, хочу побажати вам величезного щастя, яке ви обов’язково повинні розділити зі своїм малюком. Хрестини виявляються воістину важливою подією, яке дозволяє отримати шанс для того, щоб використовувати найпотаємніші можливості для сімейного щастя. Нехай у вас все обов’язково складеться на 100%. Бажаю, терпіння і віри в світле майбутнє, надії і розуміння, що Господь веде вас по потрібної дорозі, захищаючи від багатьох життєвих перешкод. Нехай будь-які мрії та бажання знаходять можливість для своєї реалізації. Звичайно, нехай синочок вас радує в будь-який час доби і кожен день, адже можливість знайти своє щастя в рідному малюка – це саме чудове мить протягом цілого життя. Пам’ятайте про те, що з сьогоднішнього дня ваш синок перебуває під захистом Господа, який обов’язково подарує йому краплину щастя.

Привітання з хрестинами у прозі

Привітання з хрестинами до сліз