Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Дорогий мій чоловік! Вітаю тебе з Яблучним Спасом і бажаю тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я. І бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю перетворитися разом з природою і відкрити нову сторінку в своєму житті, сторінку, в якій не буде печалей. Бажаю солодких яблук на столі і щасливих посмішок на обличчі. Бажаю міцного здоров’я всієї сім’ї і світлого затишку в домі.

Хочу привітати вас з тим святом, яке відзначають щорічно саме в цей жаркий і сонячний літній день – шостого серпня. Насправді, це свято під цікавою назвою Яблучний спас знаменує собою початок нового сезону – осені. Вам здається, що до осені ще цілий місяць, але за календарем православних слов’ян осінь вже настала. Хочу привітати вас з цим прекрасним святом, а також побажати вам всього самого світлого і доброго. Мені хочеться бачити вашу посмішку, бо в цей чудовий святковий день немає місця для смутку й печалі. Нехай всі ваші бажання будуть виконуватися, а всі плани реалізовуватися. Їжте яблучка і насолоджуйтеся сьогоднішнім чудовим святом. Проведіть цей день разом зі своїми близькими і рідними. Обов’язково відвідайте храм, щоб отримати благословення. Успіхів!

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб в житті не було яблук розбрату, щоб солодким і добрим було щомиті долі, щоб світле благословення уберігало від поганих помислів і заздрісних очей.

У цей святковий літній день, Преображення Господнє відзначаючи, хочеться побажати кожній родині любові та щастя! Добра і краси, гарного врожаю всім. Любіть і радійте.

Нехай все привітання сьогодні звучать спеціально для вас, а навколо співають і танцюють, завзято грає музика, яскраво світить сонце! Щоб щастя впало в ваші долоні, ніби наливне яблучко! Бажаю не знати бід і горя!

Від душі вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб Господь оберігав тебе і твою сім’ю від горя і лиха, щоб життя твоя була такою ж яскравою, соковитою, смачною і солодкою, як стигле яблуко. Здоров’я і блага, миру і щастя, любові і добрих чудес!

Вітаю з Яблучним Спасом і побажати хочу щедрих дарів природи і багатого врожаю, великої радості душі і доброї надії серця, щирого щастя і вірного благополуччя, барвистого світу і чуйних людей на життєвому шляху.

Сьогодні святкується один з найбільш шанованих свят – Яблучний спас. Я хочу побажати вам гарного і рясного врожаю яблук, які ви сьогодні освятите в церкві, щоб отримати благословення Господа. В цей прекрасний день у вашому будинку повинен відчуватися запах свіжих яблук. А ще ви можете спекти щось смачне, щоб почастувати всіх своїх рідних і близьких. Нехай удача завжди буде поруч з вами, тому що вона допоможе вам домагатися всіх поставлених завдань. Крім того. Не забувайте, що Яблучний спас означає, що осінь починає вступати у свої права. Готуйтеся до осінньої прохолоді, а для цього вам допоможуть освячені в церкві яблучка. Бажаю вам міцного здоров’я, любові і виконання всіх ваших бажань. Нехай у домі завжди пануватиме взаєморозуміння. Бажаю вам гарного настрою протягом усього святкового дня.

Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Привітання з Яблучним Спасом у прозі