Різдвяні привітання українською мовою

На Різдво вам, батьки, бажаю міцного кохання. Будьте щасливі разом, живіть довго щоб змогли зіграти не одну золоте весілля. Шлях сонечко висвітлює шлях, а місяць показує вам дорогу. Нехай вдома і в дорозі вас береже Господь, а Ангел Хранитель подібно стражникові відганяє від вас все погане.

Бажаю неповторно радісного свята Різдва! Нехай влаштувалися в душі щастя запалює посмішку на обличчі, сил вистачає на всі важливі справи, доля дарує чимало приводів для веселощів, а дорогі серцю люди залишаються поруч, даруючи підтримку і розділяючи успіхи!

Вітаємо Вас з цим світлим святом Різдвом Христовим. Бажаємо, щоб зірки на небі завжди світили яскраво і висвітлювали нехай. Щоб здоров’я було міцним, а думки чистими, щоб доля берегла від печалей і тривог, а мрії виконувалися не тільки в зорепад.

Нехай в цей дивовижний день трапиться багато хорошого, світлого і приємного. Нехай разом з Ісусом Христом в житті народиться справжнє диво, збудуться всі щирі і потаємні бажання. Нехай будинок наповниться затишком, теплом, радістю, Господнім благословенням. Вітаю з Різдвом!

Різдвяна ніч – неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темної і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життярадує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей!

Безцінна моя подруга вітаю тебе з Різдвом Христовим! Хочу тобі побажати подорожувати по життю, не оглядатися на принципи і правила, не соромитися себе в будь-яких проявах і відкривати душу нових відчуттів!

Я вітаю Вас з цим прекрасним святом! Адже в цей день народився наш Спаситель – Ісус Христос. Від щирого серця бажаю Вам і Вашим близьким: світу в будинку, спокою в душі. Нехай збудуться найзаповітніші мрії і здійсняться найпотаємніші бажання! З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю запалити у своєму серці яскраву зірочку доброти і любові, і нехай вона світить завжди. Миру і здоров’я тобі і дорогим тобі людям!

Коханий мій і славний чоловік! З Різдвом вітаю тебе і хочу побажати світлих почуттів і щирості душі, міцної віри і невтомних сил, благополучної життєвої дороги і доброго щастя для нас двох. Нехай небеса нам допомагають у важку хвилину, нехай наша любов зможе подолати будь-які біди і відстані. Бажаю тобі різдвяного дива і чарівної казки!

З Різдвом Христовим вітаю! Нехай всі ваші думки і бажання будуть чистими як січневий сніг, і ясними як це морозний ранок. Нехай в будинок ваш не знайдуть дорогу біди, а тільки щастя входить у ваші двері. Бажаю вам не знати сумних думок і самотності. Залиште в минулому все погане і негативне, що було з вами і йдіть вперед тільки з хорошим. Нехай посмішка осяває вас завжди і очі сяють від щастя і любові. Нехай сімейне вогнище зігріває серця рідних і близьких, рідних країв та теплий затишок зберігає ваші сімейні цінності, любов дорогих вам людей дарує впевненість у завтрашньому дні. Бажаю вам, щоб всі бажання, загадані в цю святу ніч, справдилися, щоб ваш дім був наповнений щастям, достатком і гармонією. Кохайте і будьте коханими. З Різдвом Христовим! Проведіть це свято весело і поділіться своїм хорошим настроєм зі своїми друзями.