Різдвяні привітання українською мовою

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

Вітаємо з великим святом приходу в світ нашого Спасителя! Нехай серце озарится святочной радістю! Прийміть ці красиві привітання з Різдвомвід щирого серця!

Нехай Різдвяна пісня зігріє ваші душі, впустить добро в ваші серця і розпалить вогник віри в ваших мріях. З Різдвом!

Нехай Різдво Христове подарує Вам сили, здоров’я, умиротворення, віру в краще завтра. Будьте щасливі!

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю здоров’я, миру, віри, щастя, надії і любові! Нехай в це свято для серця заграє мелодія відради.

Дорогі колеги, мої друзі, я всіх вітаю з Різдвом Христовим. Нехай цей добрий і чарівний свято подарує кожному яскраве світло душі і справжню радість серця. Бажаю вашим сім’ям щастя і благодаті, а вашимідеям – широких можливостей і перспектив.

У Різдво бажаю тобі процвітання, миру в домі, гармонії в родині, достатку і благополуччя. Нехай життя буде добра до тебе, нехай тебе чекає безліч яскравих, чудових подій. Бажаю, щоб на твоєму шляху зустрічалися тільки хороші люди, щоб кожен новий день приносив тобі радість, щоб твоє майбутнє було щасливим.

Від щирого серця вітаю з Новим роком! Нехай, як колись Віфлеємська зірка осяяла небо і вказала вірний шлях волхвам, ваше життя осяє щира любов і поведе дорогами щастя і благополуччя. Сміливо йдіть за світлом цього великого почуття назустріч заповітним мріям.

Вітаю всіх з Різдвом Христовим, з щирим бажанням, щоб світло надії, освітлений немовлям Ісусом в день його чудесного народження, ніколи не переставав висвітлювати ваш шлях. Мої найкращі і теплі побажання, Зі Святом!

Хочу щиро привітати з цим світлим святом! Бажаю цінувати кожну мить і оптимістично ставитися до всіх подій. Нехай життя наповнюється божою благодаттю і милістю, а поруч знаходяться розуміє сім’я і вірні друзі. Бажаю бути здоровими, чесним, совісним людиною і думати про ближніх.

Різдвяні привітання до сліз

Різдвяні привітання у прозі

Ми радісно зустрічаємо різдвяний день. Він насичений таємницями народження і світлої любові, якими наповнює і наші серця. Прийміть вдячно цей дар, а з ним разом і земні блага.

З Різдвом тебе! У цей чарівний свято побажаю хорошого достатку, затишної атмосфери, душевного тепла в будинку, згоди, справжнього кохання, взаєморозуміння, поваги, доброти, постійної удачі і великих успіхів. Нехай всі заповітні бажання збуваються.