Щирі привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті, як в цей літній день, настав перетворення. Нехай все непотрібне вас покине, відкриваючи двері для нового і світлого, а цей день покладе початок значних подій і просвітління вашої душі.

Донечка, з Преображенням! Щастя тобі бажаю велика-превелика! Благослови тебе Господь! А все інше – додасться.

Прийми мої вітанняз Яблучним Спасом! Бажаю успіхів в кар’єрі, зростання доходів і відмінного настрою!

Нехай погода в Яблучний Спас буде теплою і ласкавою, щоб і зима потім була доброю! Нехай до тебе будуть добрими люди! Нехай в будь-який час року на столі будуть яблука і все, що душа забажає, адже це свято приносить урожай!

Нехай в цей чарівний серпневий день святі яблучка наливні будуть джерелом тепла і затишку у вашому домі! Дорогі батьки, ми вас дуже любимо і щиро бажаємо благополуччя! З Яблучним Спасом вас, наші милі!

У нас сьогодні на календарі шосте серпня, тобто початок останнього літнього місяця, однак саме в цей день, згідно з народним календарем православних слов’ян, починає вступати в силу осінь. Мені хочеться привітати вас з цим чудовим святом, з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого світлого і доброго, що відповідає даному святкового дня. Проведіть цей день з максимальною користю для себе. Найкраще буде, якщо ви зустрінетеся зі своїми близькими і рідними, з ким ви давно не бачилися. Нехай це свято допоможе вам трохи відпочити і розслабитися. Яблучний спас є одним з найбільш шанованих свят, проте не всі знають про наявністьтакого свята в календарі. Розкажіть про цей день своїм рідним і близьким, щоб якомога більше людей дізналися про свято Преображення Господнє.

Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю прекрасного здоров’я і добрих людей назустріч! Береже вас Господь!

Вітаю зі святом Яблучного Спаса, за церковним Преображення Господнього! У цей день прийнято святити в церкві яблука і щедро пригощати ними оточуючих. Намагайтеся перетворитися внутрішньо, як змінився лик Христа, який побачили в цей день апостоли. Щастя, здоров’я, щедрих справ!

Який у нас сьогодні день? На календарі вже шостий серпня, а значить, що прийшов час привітати вас із найпрекраснішим святом – з Яблучним Спасом. У цей світлий день ви неодмінно повинні відвідати храм, щоб освятити яблука, а після цього приготувати з них що-небудь смачне. Яблучний пиріг буде відмінним приводом, щоб зібрати своїх близьких за одним столом і відзначити цей чудовий свято – Преображення Господнє. Повірте, що це свято дійсно заслуговує на увагу, тому що має цікаву історію. Нехай сьогодні ваші думки будуть чисті, тому що в такий день думати про погане забороняється. Бажаю вам міцного здоров’я, здійснення всіх бажань і прекрасного настрою. Нехай ваш день буде наповнений приємними подіями. Благополуччя вам і вашим близьким! Вдалого проведення часу.